EZY Systeem

Of het nu gaat om een kortdurende blessure of om een meer chronische probleem. Het geeft altijd ongemak en maakt dat je niet kan doen wat je zou willen doen.

Graag zou je snel weer alles kunnen doen wat je eerder ook deed of soms zou je alleen maar willen dat je je iets beter zou voelen.

Ziektes, blessures, pijn, alles is terug te zien op celniveau. Bij een blessure in welke vorm dan ook, is er een elektrische verstoring in de cel. Door deze elektrische verstoring, functioneert de cel niet meer zoals het hoort. Het zuurstoftransport is verstoort en weefsel is niet meer in gezonde toestand.

Pulserend Magneetveld Therapie heeft een invloed op deze elektrische verstoring in de cel en kan op die manier helpen in het herstelproces.

In de beginfase worden pijn en ontstekingen geremd door middel van een lage frequentie. In een later stadium kunnen we, door het verhogen van de frequentie de doorbloeding en de stofwisseling verbeteren. Dit helpt het lichaam sneller te genezen.

EZY coil

De Centurion EZY is een pulserend  magneetveld therapie systeem dat bijzonder effectief is voor behandeling van aandoeningen op verschillende plaatsen van het menselijk lichaam.

De meest gebruikte vorm van de EZY is een ring (coil), die om een deel van het lichaam gedaan kan worden. Door de nieuwste tesla technologie is het systeem is licht en gemakkelijker in gebruik dan de oudere modellen. Het EZY systeem kan daar gebruikt worden waar het nodig is.
Doordat de vorm van de ring zit je zelf in het magneetveld (in tegenstelling tot een mat of deken). Hierdoor is het effect nog groter. Het veld van de ring is ook dusdanig groot dat bij gebruik van de ring om het middel, bijna het volledige lichaam wordt behandeld.

Met het EZY magneetveld therapie systeem kan gekozen worden uit 4 frequenties. De laagste frequentie wordt gebruikt in het acute stadium en zorgt voor vermindering van pijn en ontstekingen. Hogere frequenties zijn voor het verbeteren van de doorbloeding en de stofwisseling. De behandeltijd kan met 10 minuten interval worden aangepast van 20 tot 60 minuten.

EZY accesoires

Naast de ring kunnen er ook extra (zachte) hulpstukken geleverd bij de EZY voor behandeling van de nek en de rug. 

De nieuwste uitvoering van de EZY is de EZY deken. In deze deken zitten 12 spoelen die dezelfde werking hebben als de originele EZY spoel. Maar door de uitvoering in dekenvorm is deze EZY erg eenvoudig en comfortabel in gebruik.

De verschillende mogelijkheden van de EZY

Hoe de EZY te gebruiken

Huurprijzen

EZY neck piece

150/maand
klein en licht in gewicht
speciaal bedoeld voor nek
ook te gebruiken op het hoofd
tijd en frequentie apart in te stellen
ontstekingsremmend, pijnstillend
doorbloeding verbeterend
EZY hulpstuk voor behandeling van nek en hoofd

EZY system

175/maand
licht in gewicht
zeer krachtig veld door tesla coil
te gebruiken op gehele lichaam
tijd en frequentie apart in te stellen
ontstekingsremmend, pijnstillend
doorbloeding verbeterend
EZY systeem

EZY blanket

175/maand
makkelijk in gebruik
zeer gebruiksvriendelijk
lichte deken voor het hele lichaam
tijd en frequentie apart in te stellen
ontstekingsremmend, pijnstillend
doorbloeding verbeterend
EZY deken voor gemakkelijke behandelingen van het hele lichaam