Huren, Kopen, Huurkoop

Een botbreuk, een knieblessure, last van de rug een ander probleem waarbij onze therapie de revalidatie zou kunnen helpen? Je hoopt dat je met 1 of enkele maanden de blessure weer volledig hersteld is. Dan is het zonde om voor die korte tijd zelf iets te moeten aanschaffen. Daarom verhuren wij, naast verkoop ook al onze apparatuur.

Maar ook als je een langer durend probleem hebt wat ondersteunt kan worden met onze apparatuur, kan je huren in plaats van kopen. Wij raden dit aan om zo zelf eerst de apparatuur uit te proberen om te zien hoe het paard erop reageert en hoe het jou bevalt. 

Daarom worden de eerste drie maanden huur bij aanschaf volledig verrekend met de verkoopprijs

De minimale huur periode bedraagt één maand en wordt telkens met één maand verlengd. Op deze manier huur je de apparatuur voor de tijd die nodig is. Bevalt de apparatuur zo goed, dat je tot aanschaf wilt overgaan, dan worden de eerste drie maanden huur volledig verrekend met de aanschafprijs. Door onze therapie producten gedurende een korte periode bij bepaalde problemen uit te proberen, kun je zelf ervaren hoe de Centurion therapieproducten in jouw situatie kunnen worden toegepast.

Tevens bestaat de mogelijkheid om de apparatuur voor langere tijd te blijven huren. De huur is per maand opzegbaar. Mocht je toch willen overgaan tot aankoop van het apparaat, dan zal vanaf de vierde maand tachtig procent van huur verrekend worden met de aanschafprijs. Je kunt blijven huren tot de apparatuur volledig is afbetaald, of het restbedrag in één keer voldoen. 

Service en Garantie

Centurion is één van de langst bestaande fabrikanten op het gebied van de pulserende magneetveld therapie. Deze jarenlange ervaring vind je terug in alle producten. De producten voor paarden zijn ook echt gemaakt voor paarden, en dus bestaand tegen een stootje. Als er iets kapot gaat, is dat voor ons meestal heel makkelijk te repareren, waardoor je snel weer over je apparatuur kan beschikken. 

Daarnaast kunnen Centurion producten van dertig jaar oud nog steeds gerepareerd worden. Ook als deze er als niet meer te redden uitzien. Daarom kunnen we garanderen dat je, als je een Centurion-product koopt, je deze nooit meer hoeft te vervangen door een nieuwe.

Drie jaar onvoorwaardelijke garantie

Je hebt vanaf de dag van aankoop of vanaf de eerste dag van de huurperiode één jaar onvoorwaardelijke garantie op je Centurion product(en).

Deze onvoorwaardelijke garantie dekt alle problemen- dus ook de batterijen – en is inclusief arbeidsloon en onderdelen (exclusief transport).

Daarnaast is een servicepakket beschikbaar voor alle problemen die kunnen ontstaan na het eerste jaar.

Iedere reparatie gedaan door ongekwalificeerde personen of bedrijven doet onmiddellijk de garantie vervallen.