Algemene gezondheidPEMF

Wat je voeten je kunnen vertellen over je gezondheid

Hoewel het misschien vreemd klinkt, zijn je voeten uitstekende indicatoren voor je gezondheid. Als je weet waar je op moet letten, kun je bepaalde afleidingen over je gezondheid maken die variëren van tekenen van diabetes tot voedingstekorten.

Het enige dat je hoeft te doen is eens goed te kijken naar je voeten. Het negeren van deze signalen kan ernstige gevolgen hebben. Hier zijn slechts enkele van de vele dingen die je voeten je kunnen vertellen.

Gevoelloosheid of aanhoudende tintelingen: neuropathie en diabetes

“De meest voorkomende reden voor neuropathie aan de voeten is diabetes. Verhoogde bloedsuiker kan de zenuwen beschadigen, wat resulteert in een continu tintelend en gevoelloos gevoel.

Wat te doen: Diabetes is een ernstige, levensbedreigende ziekte als het niet wordt behandeld. Als u vermoedt dat neuropathie aan uw voeten wordt veroorzaakt door diabetes, raadpleeg dan onmiddellijk een arts.

Haarloze voeten: slechte bloedsomloop

Als het hart niet genoeg bloed naar de voeten kan pompen, meestal als gevolg van vaatziekten, kan het het haar op je tenen en voeten laten verdwijnen. Je voeten kunnen ook felrood of blauwpaars worden wanneer je staat, maar ze worden onmiddellijk bleek als ze omhoog staan.

Wat te doen: u moet uw arts raadplegen over de behandeling van de onderliggende vaatproblemen. Het is onwaarschijnlijk dat het haar op je voeten en tenen terugkeert, maar het is een bijwerking waar mensen zelden over klagen.

Voetpijn in de zolen: slechte schoenen

Het hebben van goede schoenondersteuning is erg belangrijk voor het verminderen van pijn in het lichaam. Voetpijn kan wijzen op een aantal gezondheidsproblemen. Als u echter pijn in de voetzolen opmerkt in combinatie met rugpijn en hoofdpijn, zijn uw schoenen waarschijnlijk het probleem.

Wat te doen: u moet uw arts vragen wat voor soort schoenen het beste werken voor uw aandoening. PEMF-therapie (pulserend magneetveld therapie) helpt vaak, maar in andere gevallen moet u wellicht een duur type orthopedische schoen aanschaffen om het probleem op te lossen.

Gezonde voeten zijn gelukkige voeten.
Het Centurion EZY-systeem, de PEMF-therapie die werkt op cellulair niveau.