Wie zijn wij

Therapieproducten van Centurion zijn al sinds 1979 op de markt. Het bedrijf is begonnen in Canada en de productie vindt nog steeds plaats in Calgary, Alberta. Op dit moment heeft Centurion kantoren en distributeurs in 22 landen wereldwijd.

De hoge kwaliteit van de producten, de goede service (zeker ook achteraf) en de mogelijkheid voor onze klanten om onze apparatuur gedurende een huurperiode uit te proberen, hebben er aan bijgedragen dat Centurion een marktleiderspositie heeft verkregen op het gebied van de pulserende magneetveldtherapie en middelsterke lasertherapie. Centurion is hierin al meer dan 30 jaar een begrip. Nog steeds kunnen we alle Centurion apparatuur repareren, óók die van 30 jaar oud. Dus als je eenmaal een Centurion machine hebt gekocht, hoef je deze niet meer voor een nieuwe te vervangen.

MagnaCare is sind 1997 de Nederlandse importeur van Centurion. De dagelijkse leiding is in handen van Arja Noordhoek en Bram Visser zorgt voor de reparaties en andere technische aspecten. Samen met onze honden kun je ons tegenkomen op beurzen. Daarnaast zijn we met de honden vaak te vinden op zowel FCI obedience- als agility wedstrijden en rijdt Arja als de tijd het toelaat een dressuurwedstrijd.